• Banner_social_2017_Banner_2017.png
  • Volg ons ook op Spotify, Instagram en Snapchat
Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
  • Fout bij het laden van feeddata

#CLUBIEMES presents Doomsday

// Posted in Events, Nieuws // Tags bazen, Doomsday, Studio, Ultimate party

#CLUBIEMES presents Doomsday

De Mayas voorspelden, priesters waarschuwden en wij zullen het aanschouwen. Het einde van de wereld, Apocalypse, Doomsday, de dag des oordeels. Hoe je het ook noemen wilt, één ding staat vast: we gaan eraan. Hoe dit naderende einde eruit zal gaan zien is nog niet bekend maar er wordt graag invulling aan gegeven. Zal de wereld ontploffen? Komt er een reeks natuurrampen? Wordt het ineens donker op aarde? Of dan toch de zombies?

Tools in Word

// Posted in Study hacking // Tags Documents, Mac, Microsoft

Tools in Word

Documenten worden opgemaakt in Word. Iedereen kent en gebruikt het programma. Word maakt een aantal dingen makkelijker voor ons, denk aan automatische inhoudsopgaven en bronnenlijsten. Misschien voor sommigen al bekend, maar te handig om niet te delen. Niet onbelangrijk om te weten: deze stappenplannen zijn gemaakt voor Windows gebruikers, maar het is op Mac uiteraard ook te vinden.

 

Kunnen wíj het maken

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags Bouwvakers, Dingen maken, Echte mannen

Kunnen wíj het maken

De echte man is een uitstervend ras. En dan bedoel ik niet de bier drinkende, kut roepende voetbalsupporter van locale voetbalvereniging "voor niks op noppen." Die man bestaat namelijk nog en deze floreert. De 'echte man' is een man die jeuk krijgt als hij alleen al denkt aan acht uur staren naar een macbook pro laptopscherm. Sterker nog, deze man weet niet eens wat een macbook pro is en dat is goed. Echte mannen kunnen niet stil zitten en zijn van de oude stempel, kerels die plafonds verven, huizen bouwen en beton vlechten. Deze mannen roepen alleen kut als er ze per ongeluk hun vinger afkappen, en drinken alleen bier na een lange dag van vingers afkappen. Ik heb weer een paar dagen mee geklust, of gebouwvakt, bouwgevakt? Dingen gemaakt dus, en kapot gemaakt, en mijn bewondering is opnieuw opgebloeid.

Update: Excursie Berlijn

// Posted in Nieuws // Tags Berlijn, excursie, IEMES

Update: Excursie Berlijn

Zoals de meeste van jullie gemerkt hebben heeft er afgelopen nacht een waar online slagveld plaatsgevonden voor de inschrijving van de Berlijn excursie.

Aangezien er vorig jaar excursies naar het buitenland gecanceld zijn omdat er niet genoeg aanmeldingen waren, had niemand deze extreme drukte zien aankomen. Door deze drukte was onze website zwaar overbelast en de server bijna geëxplodeerd. Natuurlijk vinden wij het erg vervelend dat niet iedereen erdoor kon komen maar wij achten het wel het eerlijkst om de automatisch gegenereerde inschrijflijst aan te houden.

Meer BLOG

Fontysaci.nl

ILS BLOG

FACEBOOKlogo studio

logo cocreatures

logo studio