• Banner_social_2017_Banner_2017.png
  • Volg ons ook op Spotify, Instagram en Snapchat
Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
  • Fout bij het laden van feeddata

IEMES Excursie Berlijn

Written by Harro // Posted in Excursies

O2 Arena Berlijn

Beste Studenten.

Het is zo ver, er komt weer een fantastische excursie naar Berlijn. De voorgaande excursie naar Berlijn is een groot succes gebleken en daarom organiseren we deze excursie graag nog een keer.

Bazenfeest: BAM!

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG // Tags Ash & pikachu, bazen, rijtje bazen, Studio

Bazenfeest: BAM!

Je kon er op wachten natuurlijk. Ooit kon je op een feestje van #CLUBIEMES nog als een dronken karatekid dansen zonder daarbij iemand te verwonden met je kraanvogelpose. Hedendaags moet je anderhalf uur uittrekken voordat je daar ook maar aan kunt denken, om het vervolgens heel gauw te vergeten. De feestjes van #CLUBIEMES zijn blijkbaar heel erg bazig, en het lag dan ook voor de hand om het eerste feestje van het nieuwe schooljaar in een dergelijk thema te gieten. Like A Boss: CEO's & Corporate Ho's was weer zo'n bazig feestje, niet in de laatste plaats om het thema.

Muzikantendag 2012

// Posted in Excursies // Tags Gratis, Muziek, Muzikantendag

Muzikantendag 2012

Wil je meer weten over de muziekbranche? Op de Muzikantendag word je overgoten met informatie. Er worden masterclasses, workshops en clinics gegeven door vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekbranche. Daarnaast biedt de Muzikantendag een breed netwerk aan professionals waar je een praatje mee kan maken. Wil je hier mee naar toe? #CLUBIEMES kan jou op de gastenlijst en dan mag je ook nog iemand meenemen.

Meer BLOG

Fontysaci.nl

ILS BLOG

FACEBOOKlogo studio

logo cocreatures

logo studio