• Banner_social_2017_Banner_2017.png
  • Volg ons ook op Spotify, Instagram en Snapchat
Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
  • Fout bij het laden van feeddata

LIKE A BOSS: Onderschatte bazen

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags bazen, Tom Sellecks, Zusterpak

LIKE A BOSS: Onderschatte bazen

Deel drie alweer van deze voorbeeldige bazenreeks in aanloop naar het meest bazige feest waar je ooit zult vertoeven. Woensdag barst het wederom los in Studio, misschien wel je eerste officiële #CLUBIEMES party na de intro, of je 17e party na je tweede jaar studievertraging, het is allemaal mogelijk! In dit laatste deel van de bazentrilogie komen de vergeten bazen aan bod. Bazen die over het hoofd worden gezien, of bazen waarvan je simpelweg niet door had hoe groot hun bazigheid eigenlijk is. Even geen voor de hand liggende units als Ron "de kans bestaat dat ik je moeder geneukt heb" Jeremy, Willy "ik ben een baas" W, of Goku "ik heb geen achternaam" de supersaiyan. Wél geef ik je bazen die je allemaal al tientallen keren gezien hebt zonder te merken wat voor eindbazen het eigenlijk zijn.

Like a BOSS: De laatste info

// Posted in Nieuws // Tags bazen, bovenbar, Studio

Like a BOSS: De laatste info

Over twee dagen occupeert Fontys ACI de Studio in Tilburg tijdens Like a BOSS, het (school)feest waarmee #CLUBIEMES de IEMES-week doormidden breekt. Als we Facebook mogen geloven wordt het aardig druk, dus ben er op tijd bij! Studio opent daarom ook haar bovenbar; #CLUBIEMES zou #CLUBIEMES niet zijn als we daar geen bazige deals voor jullie hadden geregeld.

LIKE A BOSS: VOORBEELDIGE BAZINNEN!!

Written by Cihan Kilic // Posted in BLOG // Tags bazen, Film, Muziek

LIKE A BOSS: VOORBEELDIGE BAZINNEN!!

De fakkel wordt overgedragen van Teun naar mij. Hij heeft wel een lang stuk getypt zeg, madderfakkel! #CLUBIEMES presents LIKE A BOSS – CEO's and Office Hoes. Office hoes? Dat klinkt een tikkeltje vrouwonvriendelijk. Ik ben dol op vrouwen, een voorstander van gelijkheid tussen vrouwen en mannen, en ben ook een beetje een moraalridder. Daarom wil ik graag deze bazenblogpost toewijden aan de vrouwelijke bazen onder ons. Zij verdienen de aandacht net zo goed als de mannen. Omdat ik ook een fan ben van muziek, games en films, zal ik van iedere categorie één bazin nemen (that's what he said) en over haar vertellen. This one is for the ladies. Wie vind ik een baas en waarom? Okay, here we go.

Dropbox

Written by Daniëlle van Nispen // Posted in Study hacking // Tags Dropbox, Studeren

Dropbox

Voordat ik aan IEMES begon had ik nog nooit van Dropbox gehoord. Bestanden e-mailen, of vergeten te e-mailen, waardoor bestanden na een tijdje kwijt raken, of het dagelijks uitwisselen van usb-sticks. Overzichtelijkheid is anders. Na de eerste projectbijeenkomst op Fontys ACI liet iemand het woord 'Dropbox' vallen en voila, alle misverstanden over bestanden waren meteen de wereld – nou ja, de projectgroep – uitgeholpen.

Like a BOSS: Voorbeeldige bazen

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG // Tags Chuck Norris, Power Rangers

Like a BOSS: Voorbeeldige bazen

Hee ho, hee ho, je krijgt het niet kado. Behalve de feestjes van #CLUBIEMES dan, daar hoef je dan weer helemaal niets voor te doen. En er staat er alweer eentje in de agenda, zoals jullie al op deze site hebben kunnen zien. Op 26 september laten we ons allemaal inspireren door bazen, want met het 'Like a Boss'-feest raakt het kwik in de Studio weer temperatuurtje Turks stoombad. CEO's & Corporate Ho's, is de ondertitel. Maar behalve 'baas' in de zin van 'dommere gast dan jijzelf die minder doet en minder kan dan jij en tóch jouw werkgever is', bestaan er natuurlijk nog veel meer bazen. En die #CLUBIEMES feestjes doen het doorgaans goed als themafeestjes, dus zonder onze hulp kunnen jullie je ook wel in een bazentenue steken. Maar toch, even wat bazen op een rijtje, ter inspiratie voor de 26e.

Meer BLOG

Fontysaci.nl

ILS BLOG

FACEBOOKlogo studio

logo cocreatures

logo studio