• Banner_social_2017_Banner_2017.png
  • Volg ons ook op Spotify, Instagram en Snapchat
Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
  • Fout bij het laden van feeddata

Kamer verkiezingen

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags Fontys ACI, Kamers, Rob Geus, Roy van Dijk, Studenten

Kamer verkiezingen

"Godverdomme! Van wie is fuckin afwas nou weer?!" Van niemand, is het antwoord. De afwas is altijd van niemand. Dat is regel één voor het op kamers zitten. Na zo'n vier jaar op dezelfde kamer te wonen, kan ik je wel het een en ander vertellen over hoe het er aan toe gaat in een gemiddeld studentenhuishouden. Deze is dus voor alle zuigelingen die net hun moeders kapot gebeten tepel verlaten om hun eigen melk te regelen in het echte leven. En wat blijkt nou: het echte leven zit vol onbekende idioten, en daar mag jij mee gaan samenwonen, als je een beetje geluk hebt. Gelukkig hebben jullie mij, deze doorgewinterde veteraan, om je bij staan bij de jacht naar een kamer en hoe je daar vredig kan verblijven. Een aantal tips:

ACI INTRO 2012 - De foto's

Written by Pim // Posted in Nieuws // Tags bazen, Fontys ACI, foto's, intro, tentje

ACI INTRO 2012 - De foto's

Het is was weer één voor in de boeken; geheel volgens traditie heeft ACI INTRO zichzelf dit jaar weer overtroffen. Zo'n 500 studenten, een scala aan artiesten uit binnen- en buitenland en als toppunt het Create Your World Festival op de donderdag. Het mag gezegd worden: #CLUBIEMES is trots op haar introcommissie 2012!

Bestuur 2012/2013

Written by Redactie // Posted in Nieuws

Bestuur 2012/2013

Met ingang van 1 september komt de dagelijkse leiding van studievereniging #CLUBIEMES in handen van een nieuw, vijfkoppig bestuur. Aan het roer staan de ACI-studenten Gijs Matthee (voorzitter), Miranda van Engelshoven (secretaris en vice-voorzitter), Daniëlle van Nispen (studiegerelateerde zaken), Dasja Groeneveld (ontspanningsactiviteiten) en Yara Pelzer (penningmeester). Het bestuur 2012/2013 van #CLUBIEMES legt komend jaar de focus op de studiegerelateerde activiteiten, samenwerking tussen de verschillende opleidingen en het uitbreiden van het 'ACI Network', zo is te lezen in het beleidsplan van #CLUBIEMES.

Hippies, hitte en een bijna-barbecue

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags BBQ, hippies, Studio, Woodstock

Hippies, hitte en een bijna-barbecue

Yes! Weer een ACI-feestje! Een barbecue gevolgd door een leipe party in de Studio. Met koosjere-, halal- en vegetarische maaltijden en er schijnt ook nog vlees te zijn voor de schaars aanwezige 'normale' mens. Maar met een thema als 'Woodstock' is iedereen natuurlijk veganist, flexitariër of ovo-lacto vegetariër. Met het weersvooruitzicht in mijn kontzak, keek ik al erg uit naar het chillen op de Fontysperkjes en maakte ik me tegelijkertijd een beetje zorgen over de temperatuur in de Studio. Want hoe 'design' het er ook uit ziet, drie metalen ventilatoren verkoelen dus geen ene balhaar. Dat is het dus: hippies, wat vlees, voetbal en een verbrand bolletje. Doen we!

Meer BLOG

Fontysaci.nl

ILS BLOG

FACEBOOKlogo studio

logo cocreatures

logo studio