bloggers

Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
  • Fout bij het laden van feeddata

Sex!

Written by Cihan Kilic // Posted in BLOG

Sex!

Dus ik liep een maand of drie geleden op een willekeurige dag rond 16:00 over het schoolplein van de basisschool waar mijn broertje op zit, onderweg naar een soort tussentijds gesprek over zijn voortgang. Met een trui aan en een jas eroverheen had ik het nog steeds koud. Niet 'frisjes' -zoals menig Nederlander het noemt terwijl ik tenen er af vries- maar gewoon echt koud.

Vrij Bezet

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Vrij Bezet

Ik ben alweer een flinke poos vrijgezel. Nou lig ik daar persoonlijk niet wakker van, maar een vrijgezelle man van 25 is nogal schaars, al helemaal een goddelijke, intelligente, grappige en sportieve man van 25... En de vraag naar dit soort mannen is schijnbaar ook gruwelijk laag, niet omdat ik zo onbereikbaar ben, maar gewoon omdat er nog precies drie vrouwen van mijn leeftijdscategorie vrijgezel zijn. En die drie dames vinden dat er wel iets mis móet zijn met een vrijgezelle man van 25, terwijl dat natuurlijk gruwelijk paradoxaal is, of niet vrijgezelle dames?

‘Dick and Mortar’

Written by Cihan Kilic // Posted in BLOG

th dixons

18 juni 2011

"Hier is je cadeau" zegt Yassire. Ik pak het uit en kijk het aan. Het is een Sennheiser headset. Ik zeg "bedankt boys" en ben blij met mijn cadeau. Het bonnetje zit er ook bij, van de Dixons. Je weet maar nooit met headsets, plus Sennheiser geeft twee jaar garantie op haar producten, dus...

Maskers, prinsessen en naaldhakken

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Maskers, prinsessen en naaldhakken

Het was weer een avond voor in de boeken, de ACI promnight 2011 die zo speciaal was dat we hem in 2012 hadden. Strak in het pak en met het minst gaye masker dat ik kon vinden heb ik weer veel iemesjes en lifestylers stuk zien gaan op de prachtig versierde dansvloer, de step and repeat en rondom Valerio's kleine gestalte. 

Studeren mag niet meer

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG

Studeren mag niet meer. Onze huidige regering vindt het wel weer welletjes wat studeren betreft. Vier jaar een hbo-studie doen, dat kan nog net, maar langer is echt uit den boze. Een master kun je straks praktisch vergeten.

IEMES Horoscoop

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

header horoscopenDe laatste paar dagen lig ik pas laat op bed en ik kan nooit meteen de slaap vatten zodra mijn hoofd het kussen raakt. Dan rest mij niks anders om eens even te zappen en mezelf te vermaken met de verloren zielen die 's nachts naar televisiemensen bellen. De mensen die naar lekkerlive bellen, vergeef ik het nog wel; die mensen zijn geil en kunnen niet nadenken... De mensen die naar astro tv bellen daarentegen, hebben geen excuus. Het is grappig en tergend tegelijk om te zien hoe die sterrendame de meest fantastische verhalen vertelt aan haar schaapachtige publiek. Ze heeft het goed naar haar zin daar, zo lijkt het in ieder geval, en ik hou ook van plezier maken, dus bij deze: IEMES horoscopen!

Who's got talent?

Written by Cihan Kilic // Posted in BLOG

Tv-programma's zoals The Voice of Holland, So You Think You Can Dance, Bla Bla's Got Talent etc. zijn voortaan moeilijk weg te denken van de beeldbuis. Ik denk dat we vooral kijken om het contrast tussen buitengewoon goed en erbarmelijk slecht te kunnen zien. Vervolgens aanschouwen we in ontzag hoe iemand een populair liedje anders maar toch mooi kan laten klinken met zijn/haar stem, intonatie en stijl... of we lachen om een of andere dorpsgek die denkt dat ie kan zingen/dansen, zodat we daar de volgende dag op school/werk over kunnen praten.

Het einde van Wordfeud

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG

Het einde van Wordfeud

Op het moment van schrijven is het nog maar een paar dagen geleden. De altijd kekke, doch verschillige Matthijs van Nieuwkerk liet het plebs kennis maken met Wordfeud. Daarbij meldde hij overigens dat deze online variant van Scrabble ook speelbaar is op een 'Androewiet' (binnenkort verkrijgbaar bij uw lokale Grass Company). Enkele 'prominente' Nederlanders speelden wat spelletjes tegen elkaar op TV en voor je het wist kende ons hele kikkerlandje Wordfeud. En zoals dat gaat met een hype, wil de volledige beroepsbevolking en ieder die daarbuiten valt daar zo snel mogelijk aan meedoen. Een kleine zoekopdracht op twitter levert tientallen reacties op als 'na de aflevering van DWDD ook maar eens aan #wordfeud begonnen'. Jammer voor de hipsters (alhoewel ze nu des te harder kunnen roepen 'ik speelde het al voordat iedereen het speelde'), maar prima voor de doorgewinterde speler. Immers: hoe meer noobs, hoe meer slachtvoer, toch? Vara, bedankt!

FRONTPAGE

RANDOM BLOGS

Fontysaci.nl

ILS BLOG

FACEBOOKlogo studio

logo cocreatures

logo studio