bloggers

Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
  • Fout bij het laden van feeddata

Pure Sheenius

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Pure Sheenius

Ik vraag me al tijden af of een "Roast" op Comedy Central het hoogst haalbare is na een carrière die tot poeder is vermalen en vervolgens door beide neusgaten naar binnen is gesnoven... Het hoogst haalbare of het begin van een comeback? Tot nu toe horen we maar weinig van Pamela Anderson en ik zie David Hassolhof ook niet snel meer in een speedo over het strand hollen. Dus ik vrees het ergste voor Charlie Sheen a.k.a. the warlock a.k.a. Rockstar from Mars a.k.a. Twee gram is voor mietjes. De man die in een paar dozijn films heeft mogen spelen en miljoenen verdiende in "Two and a half men" is weer bij zinnen gekomen na een crack-tour die een half leven duurde.

Games zijn kunst

Written by Cihan Kilic // Posted in BLOG

Games zijn kunst

Nee, er staat niet "games zijn kut". Goed lezen. "Games zijn kunst". Tenminste, dat is mijn mening. Er zijn vast mensen die het met mij eens zijn, en ook mensen die niet dezelfde mening delen. Maar goed, ik vind kunst sowieso gebaseerd op mening. Ik bedoel, de ene ziet de pracht, de gedachte en emotie achter een kunstwerk, terwijl de ander maar een ingelijst plaatje of standbeeld ziet. Kunst wordt geassocieerd met mooie dingen, niet?

#TRENDINGTOPIC

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

#TRENDINGTOPIC

Ze komen en gaan soms zo snel dat je niet eens wist dat ze er waren. Trends en hypes die in gang worden gezet door een marketingmachine, Youtube of gewoon onzinnigheden die toevallig aanslaan. Het komt er eigenlijk op neer dat iets zogenaamd “tof” is en dat de hippe massa dit eens lekker na gaat lopen doen. De gehele fashion industrie drijft erop en ik vind het jammer dat voornamelijk vrouwen zichzelf in enorm lelijke outfits hijsen en toch verwaand gaan doen omdat het “in” is. Natuurlijk vind je ook meer dan genoeg hypes en trends buiten de mode en ik wil er vandaag een paar uit pikken die ik persoonlijk debiel vind. (In willekeurige volgorde).

Valt er nog wat te klagen?

Written by Cihan Kilic // Posted in BLOG

Valt er nog wat te klagen?

Klagen doen we sowieso. Klagen over het weer, over service, over ouders, over school, over werk, vrienden en collega’s, politie en caissières, buren en politiek, et cetera. De mensheid zal altijd blijven klagen en zeuren. Klagen is typisch Nederlands zegt men wel eens. Omdat ik mezelf een beetje zie als een wereldburger ben ik het er niet helemaal mee eens. “Everybody complains.” Sommige landen meer dan anderen en sommige landen meer zichtbaar dan anderen. Mensen in China of Noord-Korea hoor je minder klagen, maar ik neem aan dat zij ook genoeg te klagen hebben. Als ik moest kiezen tussen klagen of een enkeltje naar een muffe, donkere cel dan zou ik het ook wel weten…

Tekenfilms en getekende films

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Tekenfilms en getekende films

Dit wordt dan mijn eerste blog en dat is dan meteen nog enigszins een vakgerelateerde post ook, dat gaat helemaal goed komen hier. Ik wil meteen maar even melden dat ik niet zo heel veel met festivals heb; niet met het organiseren ervan en niet met het bezoeken ervan. Het is toch vaak een soort van hippie trainingskamp waarbij je onmenselijk veel scheerlijnen, haringen en op de grond zittende hippies moet ontwijken.

Daar zijn we dan!

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG

Daar zijn we dan!

Dames en heren, ladies and gentlemen en alles wat daar tussen valt. Met veel (meer dan terechte) bombarie kondigen wij onszelf aan. Wij zijn Cihan, Roy en Teun en wij gaan 'n paar stukskes schrijven voor dit blog. Stuk voor stuk ambiëren wij een carrière bij de CosmoGirl, waardoor we gevraagd zijn om ook dit blog te bevuilen met de nodige make-up tips, ongesteldheidsweetjes en Zach Efron. Alvast veel plezier toegewenst.

FRONTPAGE

RANDOM BLOGS

Fontysaci.nl

ILS BLOG

FACEBOOKlogo studio

logo cocreatures

logo studio