Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
  • Fout bij het laden van feeddata

Articles in Category: Excursies

What happens in Berlin...

// Posted in Excursies, BLOG // Tags berlin, code, spotify, tresor

What happens in Berlin...

Het is algemeen bekend: bij #CLUBIEMES leggen we alles graag vast op de gevoelige plaat of bewegend beeld en schrijven er het liefst ook nog even een 'op het randje' blogpost over. Ditmaal niet van een scabreuze dansavond in Studio maar een heuse, meerdaagse excursie naar bruisend Berlijn. Ondanks de vooraf opgelegde code (what happens in Berlin stays in Berlin) en het monopolie van onze afwezige huisblogboys kroop één van de excursisten in de spreekwoordelijke pen.

IEMES Excursie Berlijn

Written by Harro // Posted in Excursies

O2 Arena Berlijn

Beste Studenten.

Het is zo ver, er komt weer een fantastische excursie naar Berlijn. De voorgaande excursie naar Berlijn is een groot succes gebleken en daarom organiseren we deze excursie graag nog een keer.

Muzikantendag 2012

// Posted in Excursies // Tags Gratis, Muziek, Muzikantendag

Muzikantendag 2012

Wil je meer weten over de muziekbranche? Op de Muzikantendag word je overgoten met informatie. Er worden masterclasses, workshops en clinics gegeven door vooraanstaande artiesten en experts uit de muziekbranche. Daarnaast biedt de Muzikantendag een breed netwerk aan professionals waar je een praatje mee kan maken. Wil je hier mee naar toe? #CLUBIEMES kan jou op de gastenlijst en dan mag je ook nog iemand meenemen.

Fontysaci.nl

ILS BLOG

FACEBOOKlogo studio

logo cocreatures

logo studio