bloggers

Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
  • Fout bij het laden van feeddata

Kinky schouwspel tijdens ACI graduation Night

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG // Tags A Touch Of Red, Burlesque, Graduation night, Ultimate party

Kinky schouwspel tijdens ACI graduation Night

De IEMES Promnight was altijd al het vetste feest van het jaar. Een enorme zaal bood het toneel voor de grootste verzameling van (ex-) studenten én docenten die je maar zou kunnen aantreffen. Gehuld in sfeervolle galakledij zagen alle aanwezigen er op hun paasbest uit, tot op een zeker moment uiteraard. Diverse fotosessies vormden zo langzamerhand een fotoverslag zoals dat in The Hangover ook te zien was, en de docenten deden lekker mee. De afterparty's mochten er ook altijd wezen. Topfeestjes dus!

What happens in Berlin...

// Posted in Excursies, BLOG // Tags berlin, code, spotify, tresor

What happens in Berlin...

Het is algemeen bekend: bij #CLUBIEMES leggen we alles graag vast op de gevoelige plaat of bewegend beeld en schrijven er het liefst ook nog even een 'op het randje' blogpost over. Ditmaal niet van een scabreuze dansavond in Studio maar een heuse, meerdaagse excursie naar bruisend Berlijn. Ondanks de vooraf opgelegde code (what happens in Berlin stays in Berlin) en het monopolie van onze afwezige huisblogboys kroop één van de excursisten in de spreekwoordelijke pen.

Doomsday: The Aftermath

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Doomsday: The Aftermath

Als we gaan, gaan we met een knaller. En om maar meteen met de allesvernietigende komeet in huis te vallen; het was een superdikke party. Dat hele Doomsday idee bevalt me wel. Nog maar een dikke twee weken te leven, dus kunnen we eindelijk eens alles doen zonder daar de lelijke consequenties van te ondervinden. En wat doen we dan op ACI? Juist, hetzelfde als altijd, feestje in de Studio. Drankjes, dansjes, mooie mensen en een paar lelijke (ik noem geen namen, maar jullie weten wie jullie zijn), onzedelijk gedrag en muziek harder dan menig mannelijk lid in de ochtend. Wederom een kleine recap van de avond. Wederom heb ik elke alcoholische versnapering aan me voorbij laten gaan zodat ik helder kan zijn voor mijn (laatste) oordeel.

We gaan er allemaal aan?

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG // Tags Doomsday, Party hardy, The end of the world

We gaan er allemaal aan?

We gaan er allemaal aan. Tenminste, als we de Maya's mogen geloven. Op 21 december vergaat de wereld volgens die fantasierijke tempelbouwerts. Maar hoe zit dat nou? Kunnen we onze zuurverdiende spaarcenten spenderen aan prostituees op de dag des oordeels of zitten we dan met een vervelende soa die ook na 21 december nog blijft plakken? En wat gaat er überhaupt gebeuren?!

Long live Movember!

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags bazen, Movember, November, Ron Swanson, Snor

Long live Movember!

Baarden zijn badass, daar kan ik kort over zijn. Snorren daarentegen zijn voor de elite, de vaders, de goedbetaalde acteurs uit de eighties. Hippe mannetjes met instagram denken er ook mee weg te komen, maar falen jammerlijk. Ik heb het over de echte snorren, de Tom Sellecks en de Burt Reynoldsen onder het gezichtshaar, niet de Orlando Bloom donzen bovenlipwarmers. Zo'n stache waarvan chicks zeggen: "maar dat zoent toch helemaal niet fijn?" Waarschijnlijk hebben zij gelijk, maar een man laat die bewuste haren niet staan om dames mee te scoren, een snor heb je voor jezelf en voor niemand anders! Behalve in November.

Gratis bier! (waarschijnlijk, misschien, eventueel)

Written by Roy van Dijk // Posted in Out of office Café, BLOG // Tags afstuderen, borrelen, out of office

Gratis bier! (waarschijnlijk, misschien, eventueel)

Mis jij je bff uit de eerste en tweede klas ook zo gruwelijk? Al een tijdje niet wezen high tea-en of hebben jullie zelfs geen tijd meer om tezamen een paar zombies weg te blazen op de Xbox? Dan nu speciaal voor jou en je vrienden een extragratis vrije dag van je stage! Zeg tegen je stagebegeleider dat hij de boom in kan met zijn facebook statusupdates, persberichten en artistiek verantwoorde naakte fotoshoots, en kom naar IEMES out of office café. De dag om informatie te winnen over je meeloop- en afstudeerstage, je minor en advanced courses en natuurlijk de laatste roddels over welke docent het met wie doet.

Meer dan een spelletje

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags games, Mario Kart, prinsessen

Meer dan een spelletje

Sommige dingen veranderen nooit; luchtverfrissers zullen altijd naar een brandende Xenos ruiken, ik zal nooit weten wat hypotheekrenteaftrek inhoud, en ik zal altijd blijven gamen. Het maakt niet uit hoe oud ik word, ik zal altijd oprecht blij zijn als er weer een nieuwe Zelda of Mario game uitkomt. Dat we over 30 jaar waarschijnlijk nog steeds dezelfde prinsessen moeten redden, kan me werkelijk geen reet interesseren. Één van de weinige gegronde redenen dat ik ooit kinderen wil, is dat ik dan kan verantwoorden dat een dude van begin 40 nog steeds "spelletjes speelt." Al denk ik niet meer dat het dan nog nodig is, tegen die tijd is gamen net zo mainstream als boeken lezen of films kijken. Waarschijnlijk nog maintsreamer dan boeken lezen, want wie leest er tegenwoordig nog boeken?

Spaß machen

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags BIER, Heidi, Herfst, Oktoberfest

Spaß machen

De herfst, een van de meer poëtische jaargetijden. De tijd dat blaadjes langs blaadjes ritselen en zachtjes, doch vastberaden, hun weg naar de aarde vinden. Wanneer hele bossen van groen naar brons kleuren en de horizon veranderen in een canvas vol contrast, alvorens ze het groene mos bedekken en een prachtig abstract schilderij creëren. Een teken om de winterjassen weer tot boven toe dicht te ritsen en op berenvellen voor het haardvuur chocomel met een toefje slagroom te drinken. Stiekem is de herfst best wel romantisch. Maar fok die dichterlijke nonsens, want ik weet best dat jullie veel liever pullen, pretzels en parmantige borsten in jullie handjes willen, dan dichterlijke herfstkunst in jullie -nog nuchtere- hoofdjes. Dan is Oktoberfest 2012 voor jou! Ik heb me laten vertellen dat er in ieder geval bier en pretzels zullen zijn, en borsten hoeven na een paar pullen toch niet zo heel parmant meer te zijn toch?

Kunnen wíj het maken

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags Bouwvakers, Dingen maken, Echte mannen

Kunnen wíj het maken

De echte man is een uitstervend ras. En dan bedoel ik niet de bier drinkende, kut roepende voetbalsupporter van locale voetbalvereniging "voor niks op noppen." Die man bestaat namelijk nog en deze floreert. De 'echte man' is een man die jeuk krijgt als hij alleen al denkt aan acht uur staren naar een macbook pro laptopscherm. Sterker nog, deze man weet niet eens wat een macbook pro is en dat is goed. Echte mannen kunnen niet stil zitten en zijn van de oude stempel, kerels die plafonds verven, huizen bouwen en beton vlechten. Deze mannen roepen alleen kut als er ze per ongeluk hun vinger afkappen, en drinken alleen bier na een lange dag van vingers afkappen. Ik heb weer een paar dagen mee geklust, of gebouwvakt, bouwgevakt? Dingen gemaakt dus, en kapot gemaakt, en mijn bewondering is opnieuw opgebloeid.

Bazenfeest: BAM!

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG // Tags Ash & pikachu, bazen, rijtje bazen, Studio

Bazenfeest: BAM!

Je kon er op wachten natuurlijk. Ooit kon je op een feestje van #CLUBIEMES nog als een dronken karatekid dansen zonder daarbij iemand te verwonden met je kraanvogelpose. Hedendaags moet je anderhalf uur uittrekken voordat je daar ook maar aan kunt denken, om het vervolgens heel gauw te vergeten. De feestjes van #CLUBIEMES zijn blijkbaar heel erg bazig, en het lag dan ook voor de hand om het eerste feestje van het nieuwe schooljaar in een dergelijk thema te gieten. Like A Boss: CEO's & Corporate Ho's was weer zo'n bazig feestje, niet in de laatste plaats om het thema.

FRONTPAGE

RANDOM BLOGS

Fontysaci.nl

ILS BLOG

FACEBOOKlogo studio

logo cocreatures

logo studio