bloggers

Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
  • Fout bij het laden van feeddata

LIKE A BOSS: Onderschatte bazen

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags bazen, Tom Sellecks, Zusterpak

LIKE A BOSS: Onderschatte bazen

Deel drie alweer van deze voorbeeldige bazenreeks in aanloop naar het meest bazige feest waar je ooit zult vertoeven. Woensdag barst het wederom los in Studio, misschien wel je eerste officiële #CLUBIEMES party na de intro, of je 17e party na je tweede jaar studievertraging, het is allemaal mogelijk! In dit laatste deel van de bazentrilogie komen de vergeten bazen aan bod. Bazen die over het hoofd worden gezien, of bazen waarvan je simpelweg niet door had hoe groot hun bazigheid eigenlijk is. Even geen voor de hand liggende units als Ron "de kans bestaat dat ik je moeder geneukt heb" Jeremy, Willy "ik ben een baas" W, of Goku "ik heb geen achternaam" de supersaiyan. Wél geef ik je bazen die je allemaal al tientallen keren gezien hebt zonder te merken wat voor eindbazen het eigenlijk zijn.

LIKE A BOSS: VOORBEELDIGE BAZINNEN!!

Written by Cihan Kilic // Posted in BLOG // Tags bazen, Film, Muziek

LIKE A BOSS: VOORBEELDIGE BAZINNEN!!

De fakkel wordt overgedragen van Teun naar mij. Hij heeft wel een lang stuk getypt zeg, madderfakkel! #CLUBIEMES presents LIKE A BOSS – CEO's and Office Hoes. Office hoes? Dat klinkt een tikkeltje vrouwonvriendelijk. Ik ben dol op vrouwen, een voorstander van gelijkheid tussen vrouwen en mannen, en ben ook een beetje een moraalridder. Daarom wil ik graag deze bazenblogpost toewijden aan de vrouwelijke bazen onder ons. Zij verdienen de aandacht net zo goed als de mannen. Omdat ik ook een fan ben van muziek, games en films, zal ik van iedere categorie één bazin nemen (that's what he said) en over haar vertellen. This one is for the ladies. Wie vind ik een baas en waarom? Okay, here we go.

Like a BOSS: Voorbeeldige bazen

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG // Tags Chuck Norris, Power Rangers

Like a BOSS: Voorbeeldige bazen

Hee ho, hee ho, je krijgt het niet kado. Behalve de feestjes van #CLUBIEMES dan, daar hoef je dan weer helemaal niets voor te doen. En er staat er alweer eentje in de agenda, zoals jullie al op deze site hebben kunnen zien. Op 26 september laten we ons allemaal inspireren door bazen, want met het 'Like a Boss'-feest raakt het kwik in de Studio weer temperatuurtje Turks stoombad. CEO's & Corporate Ho's, is de ondertitel. Maar behalve 'baas' in de zin van 'dommere gast dan jijzelf die minder doet en minder kan dan jij en tóch jouw werkgever is', bestaan er natuurlijk nog veel meer bazen. En die #CLUBIEMES feestjes doen het doorgaans goed als themafeestjes, dus zonder onze hulp kunnen jullie je ook wel in een bazentenue steken. Maar toch, even wat bazen op een rijtje, ter inspiratie voor de 26e.

Kamer verkiezingen

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags Fontys ACI, Kamers, Rob Geus, Roy van Dijk, Studenten

Kamer verkiezingen

"Godverdomme! Van wie is fuckin afwas nou weer?!" Van niemand, is het antwoord. De afwas is altijd van niemand. Dat is regel één voor het op kamers zitten. Na zo'n vier jaar op dezelfde kamer te wonen, kan ik je wel het een en ander vertellen over hoe het er aan toe gaat in een gemiddeld studentenhuishouden. Deze is dus voor alle zuigelingen die net hun moeders kapot gebeten tepel verlaten om hun eigen melk te regelen in het echte leven. En wat blijkt nou: het echte leven zit vol onbekende idioten, en daar mag jij mee gaan samenwonen, als je een beetje geluk hebt. Gelukkig hebben jullie mij, deze doorgewinterde veteraan, om je bij staan bij de jacht naar een kamer en hoe je daar vredig kan verblijven. Een aantal tips:

Schuurfeest in een gaybar

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

Schuurfeest in een gaybar

"Roy, kan jij voor de vakantie misschien nog even een vies blogje schrijven?"
"Maar natuurlijk, vies is my middle name. En daar komt bij dat de onofficiële IEMES party 'Mess' gruwelijk smerig was, op een goede manier."

Hippies, hitte en een bijna-barbecue

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG // Tags BBQ, hippies, Studio, Woodstock

Hippies, hitte en een bijna-barbecue

Yes! Weer een ACI-feestje! Een barbecue gevolgd door een leipe party in de Studio. Met koosjere-, halal- en vegetarische maaltijden en er schijnt ook nog vlees te zijn voor de schaars aanwezige 'normale' mens. Maar met een thema als 'Woodstock' is iedereen natuurlijk veganist, flexitariër of ovo-lacto vegetariër. Met het weersvooruitzicht in mijn kontzak, keek ik al erg uit naar het chillen op de Fontysperkjes en maakte ik me tegelijkertijd een beetje zorgen over de temperatuur in de Studio. Want hoe 'design' het er ook uit ziet, drie metalen ventilatoren verkoelen dus geen ene balhaar. Dat is het dus: hippies, wat vlees, voetbal en een verbrand bolletje. Doen we!

De Marty McFly propositie

Written by Roy van Dijk // Posted in BLOG

De Marty McFly propositie

Ik ben opgegroeid met series, films en games. Niet omdat mijn ouders geen tijd voor me hadden en me daarom maar voor de tv plantte, maar ik vond dat soort dingen geweldig. Tot op de dag van vandaag is die fascinatie voor verzonnen werelden, personages en situaties nog erg aanwezig en daardoor valt het 'echte leven' me soms rauw op mijn dak. Ik wil ook lightsabers en de 'chosen one' zijn.

BREIN Kampf

Written by Teun van den Heuvel // Posted in BLOG

BREIN Kampf

Noord Korea. Stichting BREIN. Kim Jong-Il. Tim Kuik. Censuur. En, censuur. Tim Kuik is op een kruistocht tegen alles en iedereen dat (illegaal) downloaden tegenwerkt. En dat gaat ver, héél ver.

FRONTPAGE

RANDOM BLOGS

Fontysaci.nl

ILS BLOG

FACEBOOKlogo studio

logo cocreatures

logo studio