Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
  • Fout bij het laden van feeddata

INSCHRIJVING PRAAG VOL

// Posted in Nieuws

INSCHRIJVING PRAAG VOL

 De inschrijving voor de excursie naar Praag is gesloten. Iedereen die er doorheen is gekomen, houd je mail in de gaten.

Volgende week ontvangen jullie meer info! 

 

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS WISH OUTDOOR

// Posted in Nieuws

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS WISH OUTDOOR

Heb je altijd al eens willen zien hoe het er aan toe gaat bij een grote productie als WiSH outdoor, of eens willen kijken of jij stressbestendig genoeg bent om een dag mee te draaien achter de bar op een druk festival? Schrijf je dan nu in als vrijwilliger voor WiSH outdoor en krijg je ticket voor zondag gratis! Denk aan taken als bar, sfeerbeheer en stage-manager. Overnachting op de camping is mogelijk als je beide dagen gaat. 

DERDE EDITIE STUDENT SOUNDS

// Posted in Events, Nieuws

DERDE EDITIE STUDENT SOUNDS

Het gonsde misschien al wat in de wandelgangen en nu kunnen we het zeker verklappen. Op donderdag 17 april host #CLUBIEMES voor de derde keer de technozaal tijdens Student Sounds! Dit is het grootste studentenfeest van het zuiden en brengt iedere editie 2200 feestgangers naar de 013. De grote zaal wordt gehost door Student Sounds zelf en daar knallen de housebeats je om de oren. #CLUBIEMES bouwt haar feestje in de kleine zaal, met dikke en snoeiharde technobeats.

Studio blijvende partner

// Posted in Nieuws

Studio blijvende partner

Het contract met onze vaste partner Studio Tilburg is met een jaar verlengd. De samenwerking is in de afgelopen tijd ontzettend goed verlopen en ook onze feestjes zijn daar als legendarisch bestempeld. Reden genoeg om het contract nog een jaar te verlengen.

VALENTIJNSDAG

// Posted in Nieuws // Tags Valentijnsdag

VALENTIJNSDAG

Wil jij iemand de liefde verklaren, een vriendin verrassen of een anonieme boodschap sturen? Dan is 14 februari de perfecte gelegenheid. En wij zouden ‪#‎CLUBIEMES‬ niet zijn als we dit zomaar aan ons voorbij lieten gaan.

MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEWYEAR

// Posted in Nieuws // Tags Bestuur

MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEWYEAR

En zo is er weer een jaar voorbij gevlogen. Een die voor ons, het huidige bestuur, in augustus begon. Er staat een nieuw jaar voor de deur en daarom vonden we het een mooi moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar. En belangrijker, wat er nog staat te gebeuren. 2014 gaat een mooi jaar worden, met minstens drie toffe excursies op de planning en natuurlijk onze feesten.

Boek Artiest & Recht

// Posted in Nieuws // Tags Studenten, Studie, Studieboeken

Boek Artiest & Recht

Lieve leden,
Een aantal van jullie heeft boeken besteld via onze site. Zoals velen misschien al hebben opgemerkt heeft niemand het boek 'Artiest en Recht' gekregen. Dit komt doordat er vertraging is opgelopen met het publiceren van het boek. In overleg met school is besloten dat jullie tentamens en leerstof van 'Music' zullen worden gebaseerd op de vorige versie. 

Flashback: Introducties met #CLUBIEMES

// Posted in Nieuws // Tags #CLUBIEMES tent, Fontys ACI intro, intro, Purple festival

Flashback: Introducties met #CLUBIEMES

Wat hebben wij twee heerlijke introducties achter de rug. School is weer begonnen maar wij beginnen natuurlijk niet zonder een paar goede introductie dagen. Iedereen leert elkaar kennen, drinkt een pilsje of wijntje met elkaar en geniet van de sfeer die langzamerhand ontstaat. Lees hier over onze geweldige ervaring met Purple Festival en de ACI intro.

Studieboeken te bestellen via #CLUBIEMES webshop

// Posted in Nieuws // Tags Boeken, CE-IEMES, CLUBIEMES, CO-IEMES, DPS, Fontys ACI, IEMES, ILS, Studieboeken

Studieboeken te bestellen via #CLUBIEMES webshop

Terwijl alle studenten lekker aan het genieten zijn van hun vakantie, is #CLUBIEMES druk bezig geweest met het online zetten van de nieuwe boekenlijsten voor de boekenverkoop van komend schooljaar. Ook komend schooljaar kun je als #CLUBIEMES lid boeken kopen via onze eigen webshop. Dit zijn de boeken voor CE DPS, ILS, CO IEMES en CE IEMES.

Fontysaci.nl

ILS BLOG

FACEBOOKlogo studio

logo cocreatures

logo studio