Fout
  • Fout bij het laden van feeddata
  • Fout bij het laden van feeddata

3E #CLUBIEMES EXCURSIE PRAAG

// Posted in Excursies // Tags excursie, Praag

3E #CLUBIEMES EXCURSIE PRAAG

De stad van de duizend torens, de Tsjechische kroon, de grootste club van Europa en dat allemaal maar liefst op ongeveer 800 km afstand van Tilburg. De nieuwe place to be voor de ‪#‎CLUBIEMES‬ excursie is Praag! Deze excursie zal plaats vinden van 29 Mei t/m 1 Juni 2014. Tijdens de excursie zullen we niet alleen Praag gaan verkennen, maar duiken we ook dieper op de creatieve Branches in en gaan de voetjes van de vloer in het Praagse nachtleven.

Er kunnen maximaal 80 studenten mee. Hiervoor is het verplicht 18 jaar of ouder te zijn en te studeren aan Fontys ACI. Naast de 80 plekken, zal er ook een reservelijst met 20 plekken zijn. Voor het inschrijven geldt, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Onze commissie Excursies is nog volop bezig met het samenstellen van het programma. Maar we kunnen je natuurlijk alvast één klein dingetje verklappen, we gaan er namelijk een onvergetelijke reis van maken!

 

Aanmelden

Op maandagavond 24 maart 20:00 verschijnt er een inschrijvingsformulier op #ACIBOXOFFICE. Vanaf dan kan je je inschrijven en zal er, bij een succesvolle inschrijving, een bevestigingsmail worden verstuurd.

Bij een succesvolle inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met daarin een betalingslink. Je krijgt hiermee de kans om binnen 24 uur het bedrag van €65,- te betalen via iDeal. Zorg er dus voor dat er voldoende geld op je bankrekening staat. Let op! Doe je dit niet binnen 24 uur? Dan vervalt de link en daarmee ook jouw aanmelding.

Wij raden aan om vooraf een #ACIBOXOFFICE -account aan te maken als je hier nog niet over beschikt. Dit scheelt namelijk tijd bij het inschrijven (en maakt de kans op een plekje groter!). Zorg ervoor dat je altijd je studentennummer bij de hand hebt en je boxoffice profiel up-to-date is. Meer informatie over #ACIBOXOFFICE vind je hier.

Na het inschrijven voor de excursie kan je je alleen nog onder uitzonderlijke omstandigheden afmelden voor de excursie.

 

De Kosten

Voor €65,- euro heb je vervoer heen en terug, drie nachten verblijf in een hostel, ontbijt en natuurlijk een geweldig programma bomvol leuke activiteiten. Alle overige kosten voor o.a. uitgaan en eten zijn voor eigen rekening. Nogmaals, zorg ervoor dat er voldoende geld op je bankrekening staat wanneer je je inschrijft voor de excursie. Je moet het bedrag van €65,- namelijk binnen 24 uur betalen.

Begint het bij jou stiekem ook al een beetje te kriebelen of wil je wat sfeer proeven van de vorige excursies? Check dan deze blog en de aftermovie van de excursie Berlijn 2014.

Na Shledanou,
#CLUBIEMES

Comment Via Facebook

Fontysaci.nl

ILS BLOG

FACEBOOKlogo studio

logo cocreatures

logo studio